1.5″ samlemuffe med omløber til udespa

kr. 85,00

1.5″ samlemuffe med omløber til udespa er en 3-delt omløber eller kobling, som giver dig mulighed for at forbinde to 1,5″ rør (stive eller fleksible)  sammen.

Denne samling er meget nyttig, da den giver dig mulighed for nemt at afmontere rørene efterfølgende til vedligeholdelsesformål sammenlignet med for eksempel en limet lige forbindelse. For at forhindre enhver risiko for lækage skal rørene på hver side af samlingen også klippes til en understøtning (væg eller gulv) for at holde dem godt justeret på trods af vægten af ​​rør og vand samt vibrationer.

 

Varenummer (SKU): 581-0650-15 Kategori: Tags: , , , , Brand: Waterway

Beskrivelse

Dimensioner

  • Indvendig diameter (lim ender): 48 mm (til 1,5-tommer rør)
  • Udvendig diameter (lim ender): 60 mm (til 2-tommer rør ved at tilføje en 2-tommer hunfitting – muffe eller vinkel)
  • Længde: 92 mm

Varenumre

  • Spears: 0650-15

 

Denne højkvalitets, højtryks ABS-plastikforbindelse giver dig mulighed for at forbinde to 1.5-tommers flexslange sammen. Bemærk at denne samling sidder inde i slangen/røret og derfor kan give mindre vandgennemstrømning. Det behøver ikke have indflydelse på dit spa – men kan have det.

Schedule 40 PVC-samlestykke har ikke gevind ender, så den glider for at forbinde rørsektioner. Denne fitting vil glide lige på PVC-slangen og kan virke tætte, men vil ikke holde vand. Tilslutningen skal være tætnet.

For en lækagesikker tætning på denne fittings skal du bruge både PVC-primer og PVC-cement

 

Yderligere information

Vægt 1 kg

Du kunne også være interesseret i...

Der er ingen produkter i vognen!
0